Over Musique Fantastique

Sprookjes, vertellingen, muziek en dans. Wie wil er nu niet weer even klein zijn en geloven in feeën, ridders, draken, trollen en tovenaars? Musique Fantastique laat jong en oud kennis maken met een fantasiewereld waarin alles mogelijk is. Droom je ervan om in een prinsessenjurk te dansen, of om in ridderpak draken te verslaan? Musique Fantastique maakt theaterproducties waarin al jouw verborgen talenten en dromen tot uitdrukking kunnen komen. Daarnaast organiseren we nog een heleboel andere activiteiten en workshops! Allemaal in ons gezellige pand aan de industrieweg 6a.

Musique fantastique brengt sprookjes en muziek weer tot leven!


De theaterproducties:

De producties van Musique Fantastique zijn op originele wijze samengesteld uit bekende en onbekende sprookjes, mythen en sagen, volkslegenden, liedjes en verzen. De liedjes en muziek wordt door ons team zorgvuldig uitgezocht, samengesteld en van eigen teksten voorzien. Door de kleurrijke aankleding van zowel kostuums als decors wordt elke voorstelling een feest om te zien en te horen. Maar vooral: voor jou om in mee te spelen.

Overige activiteiten:

Voorleesmiddagen voor kinderen, je toekomst laten voorspellen, haakdagen voor wie dat leuk vindt, spelletjes als magic en larpen. Er valt van alles te beleven in ons pand! Rondom de theaterproductie worden creatieve workshops gegeven waaraan de kinderen, ouders of belangstellenden deel kunnen nemen.

Voor wie graag zelf workshops wil organiseren en daarvoor op zoek is naar een gezellige ruimte kan al voor een kleine donatie bij ons terecht. Vraag gerust naar de mogelijkheden via onze contactpagina.Musique Fantastique is een erkend leerbedrijf. Voor stages kunt u contact opnemen via de contactpagina.